Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Světového rekordmana a možná nejlepšího oštěpaře všech dob, Jana Železného, asi není nutné představovat. Lze si těžko představit, kolik píle a úsilí Honza v životě vynaložil, aby svůj mimořádný talent zúročil k dosažení těch nejvyšších met, kterých může sportovec vůbec dosáhnout. I po skončení aktivní sportovní kariéry je Honza stále ve skvělé formě.

Světový rekordman Honza Železný užívá VitaePro®

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Oštěp byl vždycky ohromně náročnou disciplínou. Měl jsem to štěstí, že se mi celkem vyhýbala zranění. Nicméně jak stárnu, cítím, že moje klouby a svaly potřebují větší péči, proto užívám doplněk stravy VitaePro®." Nové VitaePro® bylo vyvinuto pro komplexní podporu pohybového aparátu. Navíc je obohaceno o další složky, které přispívají ke správné funkci srdce, podporují imunitní systém a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.

Podpora pro pohodlí vašich kloubů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začíná pro vás být rychlá chůze či sportování obtížnější? Práce na zahrádce nebo v dílně vám přijde namáhavější než dříve a vy cítíte, jak vaše klouby při každém pohybu dostávají více zabrat. Pohybový aparát se opotřebovává mimo jiné s přibývajícím věkem. Klesající pružnost a ohebnost jsou jedním z prvních ukazatelů. VitaePro® s obsahem výtažku z Boswellia serrata vám pomůže zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí vašich kloubů. Další látky ve VitaePro® se postarají o udržení normální činnosti svalů. Důkazem, že VitaePro® funguje, je i fakt, že ve Skandinávii je jedním z nejprodávanějších doplňků stravy vůbec. Vyzkoušejte VitaePro® s novým složením.

VitaePro® vás postaví na nohy. Sleva 50 %, doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy VitaePro® s jedinečným složením a prokazatelnými účinky obsažených vitamínů a minerálů byl vyvinut bez genetické modifikace. Vyvážené složení podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, činnost srdce a imunitní systém. VitaePro® obsahuje rostlinný extrakt z pryskyřice stromu Boswellia serrata. Boswellia serrata pomáhá zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí kloubů a její pryskyřice je používána již po tisíce let ke zmírnění kloubních indispozic. VitaePro® má také větší obsah vitamínu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitamíny C, E, minerál selen, Omega-3 a astaxanthin, zeaxanthin a lutein.

Novinka! Vyzkoušejte OmegaPro s vitamíny K, D a E. Jeden z nejkvalitnějších zdrojů Omega-3 v Čechách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OmegaPro® je jedinečným doplňkem stravy, obsahujícím nenasycené mastné kyseliny omega 3 z kalamár. Nenasycené mastné kyseliny omega 3 z kalamár jsou pro svůj vyšší obsah DHA v porovnání s jinými zdroji jedním z nejkvalitnějších zdrojů nenasycených mastných kyselin. Lidské tělo neprodukuje kyselinu DHA velmi efektivně, proto mu ji musíme dodávat prostřednictvím potravy. Pokud nejíte ryby alespoň 2x týdně, jak je obecně doporučováno, můžete svůj jídelníček obohatit o vysoce kvalitní doplněk stravy OmegaPro®.

Jedinečný doplněk stravy pro podporu vašeho zdraví. Sleva 100 Kč, doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OmegaPro® díky vysokému obsahu nenasycené mastné kyseliny DHA má prokazatelné účinky na srdce, mozek a zrak. Tato kyselina přispívá k normální činnosti srdce (při přívodu 250 mg EPA a DHA denně). Dále obsahuje Vitamín K2, který je klíčový vitamín pro tvorbu silné kostry. Vitamín D přispívá k udržení normální činnosti svalů. Oba vitamíny jsou důležité pro zdravé kosti. Vitamín D je nezbytný pro tvorbu proteinů, které přispívají k tvorbě silných kostí. Vitamín K2 aktivuje proteiny tak, že mohou transportovat vápník z cév do kostry. Tímto způsobem oba vitamíny spolupracují a přispívají tak k udržení normálního stavu kostí. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Další články

Načítám