Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jste ve věkové kategorii 40+ a najednou se u vás projevuje nadměrné pocení, přibývání na váze nebo změny nálad? Netrapte se tím. Toto vše, a ještě mnohé další příznaky jsou důsledkem změny hladiny hormonů ve vašem těle. Odborně se tomu říká menopauza, klimakterium nebo hovorově přechod. I s těmito přirozenými fyziologickými pochody se však dá něco dělat. Poradíme vám, jak na to.

Proč procházíte menopauzou? Kdo za to může?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V životě ženy jde o velmi náročné období. Je to však přirozený vývoj, který nebude trvat věčně. Výzkumy ukazují, že tento proces začíná už po 40. roku. Jde o tzv. perimenopauzu. Samotná menopauza nastupuje u žen v České republice okolo 50. Toto je ovlivněno i dědičnými dispozicemi. Proto mějte na paměti, že u vás se může objevit menopauza klidně i dříve nebo později. V tomto období vaječníky produkují čím dál méně vajíček vhodných k oplodnění. Vše je ovlivněno ženským hormonem estrogenem. Díky tomu dochází k pozvolnému snížení plodnosti ženy a nastávají problémy, které vám mohou znepříjemňovat život. Jde zejména o nabírání váhy, návaly horka a změny nálad.

Co vše vás může trápit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy, které ženy doprovází při období menopauzy, nejsou jednoduché. Žádné ženě není příjemné, pokud se začne nadměrně potit, a to i v zimě, kdy k tomu není důvod. Nebo když tráví hodiny v posilovně, dává velké peníze výživovým poradcům a stále kila nejdou dolů. S tím přicházejí i problémy se spaním a náladovost. U některých žen se objevují i bolesti hlavy. Je potřeba si už na začátku přiznat, že jde o nástup menopauzy, což nemusí být po psychické stránce úplně jednoduché. Čím dříve se s tím smíříte, tím rychleji toto období přijmete s lehkostí a zjistíte, že vše se dá řešit. Mějte na paměti, že nejste první žena v přechodu, a hlavně že za své problémy nemůžete. Stačí vyrovnat hormony!

Nevěšte hlavu. Máme řešení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fytoestrogeny! Ano, to je to, co by vám mělo pomoci. Jde o čistě přírodní látky, které mají estrogenní účinky. Mezi nejsilnější zdroje fytoestrogenů patří červený jetel, len setý či sója. Je to náhrada hormonální léčby, kterou by vám předepsal váš gynekolog. Dokážete si tedy pomocí přírodních přípravků dodat a vyrovnat estrogeny ve vašem těle. A právě to má za následek zmírnění projevů menopauzy. Kvalitní doplňky stravy však myslí i na to, že v tomto období řídnou kosti. Proto je vhodné, aby doplněk stravy obsahoval i vápník. A jako bonus umí speciálně vyvinutý přípravek pro ženy po 40 chránit prsa a vaječníky před oxidačním poškozením. Jaký produkt si vybrat?

Bellasin balance 40+ poskytne okamžitou úlevu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinka Bellasin balance 40+ má inovované složení pro ten nejlepší účinek. Jde o přípravek speciálně vyvinutý pro ženy po 40. Obsahuje fytoestrogeny z červeného jetele, lnu setého a sóji a adaptogeny z rozchodnice v kombinaci s termogenními látkami z guarany, zeleného čaje a L-karnitinu. Guarana se používá k podpoře metabolismu tuků a potlačuje pocit hladu. Extrakt ze zeleného čaje s EGCG pomáhá spalovat tuk a bránit jeho hromadění. Zelený čaj pomáhá chránit prsa a vaječníky před oxidačním poškozením. Doplněk stravy Bellasin balance 40+ obsahuje i nezbytný Vitamin D a vápník pro pevné kosti. Využijte nyní akci 90+30 cps. s 15 dny užívání zdarma v lékárnách Dr.Max za zvýhodněnou cenu 749 Kč.

Další články

Načítám