Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejdřív vrchol radosti, když se potvrdilo, že s manželem Jakubem Prachařem (40) konečně čeká dítě, pak aféra, kdy některá média píší o údajném poměru s fotografem, a následoval strach z potratu. Modelka Agáta Prachařová (38) prožívá těžké časy. Prý se dokonce zhroutila a skončila v péči psychologů.

Fakt je ten, že takhle vystresovanou jsme ji ještě neslyšeli.

„V úterý jsem se už z toho tlaku sesypala. Jsem v péči psychologů. Musím spát, abych nepotratila, abych udržela dítě. Psychicky jsem to už nezvládala. Velmi intenzivně navštěvuji psychology, protože ten tlak se už nedal ustát. Novináři prakticky bydlí před naším domem, pořád mi někdo volá a vycházejí další a další nesmysly. Připadá mi, že se mě někdo rozhodl zničit,“ řekla Super.cz Prachařová, která se nyní skrývá a odpočívá na neznámém místě.

„Už jsem zažila své, ale když je žena těhotná, všechno vnímá úplně jinak. Jsem přecitlivělá a nedávám to tak, jak bych to dávala normálně. V této fázi se také vyvíjí nervová soustava a opravdu nechci, aby se mi pak narodil malý neurotik. Musím se dát do pořádku, i když mi je skutečně hodně špatně,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám