Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mladičký vegetariánský gay Kryštof v dnešním díle Prostřeno! nejenže konečně potvrdí svou sexuální orientaci, navíc se tvrdě - a oprávněně - pustí do plnoštíhlé Marie. Ta totiž nenávidí vegetariány, ke kterým Kryštof patří. Jenže mladík, který se chce živit jako módní návrhář, si to nenechá líbit. Podívejte se na video.

„Od tohoto setkání nenávidím všechny vegetariány, protože tohle není normální. Zemědělci nebudou mít pro koho vyrábět maso,“ řekla Kryštofovi Marie. Ten ale okamžitě kontruje. „Myslím, že ty jim to vynahradíš i za mě,“ opřel se do obézní Marie, která se po dobře mířené trefě smála opravdu hodně křečovitě.

Společnost tentokrát hostí zdravotní sestřička Eliška. Zatímco v úterý obvinila Olgu, že ji chce otrávit, dnes vymyslela lepší taktiku vedoucí možná k výhře. Protože chce od vegetariána Kryštofa co největší počet bodů, podstrojí mu zeleninový salát. Ví, že její slaný štrúdl by totiž nepozřel. Olga, která den předtím všem servírovala mastnou krkovičku, je vzteky bez sebe. Asi ji mrzí, že ji podobná věc nenapadla také. Středeční Prostřeno! Prima odvysílá od 18 hodin. Úterní díl je k vidění na Stream.cz, předchozí díly shlédnete zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám