Hlavní obsah
Článek

Pro Ondřeje Rumla (42) nebude show Tvoje tvář má známý hlas takovou novinkou jako pro ostatní soutěžící. Spolu s kolegyní Markétou Konvičkovou (29) už mají pěveckou soutěž s přípravami a porotou za sebou. Ondra skočil na druhém místě v show X Factor.

"Je to určitě výhoda, že už vím, jaké to je, když se člověk musí soustředit na ten jeden moment, kdy týden něco nacvičujete, a pak je ta chvíle, kdy si řeknete: teď, nebo nikdy. Ale ostatní jsou ostřílení borci, třeba Martin Dejdar nebo Aleš Háma jsou na kamery zvyklí," míní Ondřej, který byl z nabídky účinkování v show nadšený a minulé ročníky sledoval. "David Kraus, Hana Holišová nebo Jan Cina byli naprosto fenomenální. Říkal jsem si, jestli bych to také takhle dokázal," dodal.

Upřímně řečeno si v některých podobách vysokého hubeného Ondru představit nedokážeme. Jak by třeba zvládl malou tlustou černošku? "To tedy nevím. Hlavně tam je problém, že kdyby kolem vás nebyli tanečníci, kteří mi jsou sotva po ramena, nikdo by nepoznal, jak jsem vysoký. Spíš mám ale strach, aby na mě nepadly takové ikony jako Michael Jackson anebo Freddie Mercury. Do toho by se mi nechtělo jít, protože si myslím, že bych to neudělal dobře," uzavřel a ještě se pochlubil, že se kromě zpěvu začal věnovat i činohře a hraje ve hře Jak je důležité býti (s) Filipem podle Oscara Wilda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám