Hlavní obsah
Článek

K hip hopu sice patří oblečení nadměrných velikostí nebo čepice s rovným kšiltem, ale také sexy holky. Ty se obvykle vlní ve videoklipech, ale pokud chce v tomto odvětví nějaká uspět jako umělkyně, pořádná prsa a zadnice jsou velkou výhodou. Dobře vědoma si toho je i rapperka Cardi B, jejíž dekolt je nepřehlédnutelný, kdekoli se objeví.

Tahle čtyřiadvacetiletá kráska s kořeny na Trinidadu a v Dominikánské republice se narodila v newyorském Bronxu, a tak byla hip hopem a ulicí prakticky odchovaná. Přestože v našich končinách není příliš známá, dá se bez přehánění označit za hvězdu Instagramu. Její účet totiž sleduje 5,8 miliónu lidí, o čemž si mohou nechat zdát i takové hvězdy jako Tom Hanks, Mariah Carey nebo Rolling Stones.

Zpěvačka písní Foreva, CashFlow Harlem "Ladies Vs. Thots" nebo Washpoppin, která je známá například i z televizního pořadu Love & Hip Hop, další ze svých povedených outfitů provětrala v úterý večer, když s přáteli vyrazila za nočním životem po New Yorku. Však posuďte sami...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám