Hlavní obsah
Článek

Přítel Jakub Vágner sice Elišku Bučkovou (34) ještě nepožádal o ruku, ovšem Česká Miss 2008 už má vybrané svatební šaty. Modelce padly do oka svatebky od Anny Svobodové, které oblékla během focení kampaně šestého ročníku soutěže Souboj nevěst.

„Svatební šaty jsem předváděla snad už tisíckrát a nikdy jsem si neřekla ’tyhle chci’. Tenhle pocit se dostavil až u tohoto focení, když jsem je viděla už na figuríně,” nechala se slyšet Eliška, které princeznovský model s širokou nabíranou sukní a zdobený kamínky zcela změnil představu o svém dnu D. „Doteď jsem si myslela, že budu mít svatbu v boho stylu někde ležérně na louce, ale když jsem uviděla tyhle šaty, tak se celý koncept mění. Spíš budu za carevnu,” smála se Eliška.

Vážněji pak dodala, že na svatbu zase tak, jak by se mohlo zdát, nespěchá. „Jsme spolu rok a myslím, že na vše je ještě dost času. Není kam spěchat, vztah má neustále gradovat. Když si to člověk odbude v jednom roce, tak se ošidí o těšení se na další posun,” míní Eliška, která je ale přesvědčená o tom, že poznala člověka na celý život. „Na svatbu nespěchám i z toho důvodu, že vím, že stoprocentně přijde. V tomhle máme oba jasno,” řekla patronka soutěže nevěst Eliška Bučková.

Líbí se vám svatební šaty, které oslnily Elišku?
Ano, jsou krásné
77,8 %
Ne, jsou přezdobené
22,2 %
Celkem hlasovalo 21494 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám