Hlavní obsah
Článek

Sympatický a poměrně úspěšný finalista loňského ročníku Muže roku Petr Pöschl byl docela dlouhý čas bez přítelkyně, prý kvůli tomu, že ho dívky omylem považovaly za zástupce čtyřprocentní menšiny. Bydlel totiž nějakou dobu u kamaráda homosexuála, z legrace se sem tam choval i zženštile, takže se slečnám ani nelze divit. Posledních pár měsíců je ale až po uši zaláskovaný do nádherné Adélky, která vůbec není z modelingové branže, hned by ale do ní mohla zapadnout, kdyby chtěla. Mrkněte na jejich společné fotografie, mezi nimiž nechybí ani jedna, na níž se dívka směje obsahu kalhot svého chlapce!

Zatímco zlé jazyky tvrdí, že se poznali na Petrových narozeninách a ani jeden si seznámení pod vlivem alkoholu nepamatoval, Petr tvrdí, že ve skutečnosti ho Adélka zachránila před kontrolory jízdních dokladů.

„V metru jsem si zapomněl cvaknout lístek a najednou před sebou vidím revizory. Všimla si toho sympatická slečna vedle mě, zaznamenala, jak jsem znervózněl, tak mi podala lístek svého bráchy, který mezi tím už z metra odešel. Dali jsme se do řeči a byla ruka v rukávě. Takhle zamilovaný jsem už dlouho nebyl,“ svěřil se nám Pöschl, který sice na Muži roku rozhodně neměl nejnamakanější postavu (taky není fitness trenér a klidně si i dopřeje), na druhou stranu byl asi nejzábavnější a nejpohotovější ze všech mladíků.

A jak se stalo, že bydlel s mužem, který sám miluje muže? „Myslím, že naše generace něco takového už neprožívá. Je to naprosto přirozené a normální, neznám nikoho v mém věku, kdo by gaye odsuzoval. Tuplem v naší branži. S tím člověkem jsme výborní kamarádi, všude jsme chodili spolu, takže si nás spousta lidí spojovala. Mimochodem, kdybych byl na kluky a měl na to žaludek, po soutěži bych si dokázal vydělat opravdu velké peníze. Měl jsem nabídky od pánů z celého světa. Všem jsem poděkoval. Ve finále mě to skoro i potěšilo, že se jim líbím,“ říká sympaťák, který se živí prodejem spodního prádla, kromě toho a modelingu (bude nás reprezentovat i na jedné mezinárodní soutěži pánské krásy) ještě přemýšlí i o kariéře zpěváka.

„Už jsem natočil písničku Sexy Taxi, je plná rafinovaných lechtivých narážek. Jde o srandu a lidem se to docela líbí. Hlavní je se v životě bavit!“ dodal mladík, který coby zpěvák vystupuje jako sPešl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám