Hlavní obsah
Článek

Hudebník Felix Slováček (80) začal letošní rok pracovně a ještě se pořádně nezastavil. Diář má prý popsaný skoro až do dalšího silvestra. Musí se pořádně ohánět, jak sám přiznal. Už je sice roky v důchodu, ale s tím by rozhodně nevystačil.

"Už jsem dávno v důchodu, všechno, co dělám, je navíc. Taková brigáda," smál se. Výši svého důchodu nám ovšem prozradit nechtěl. "Nerad bych to říkal, aby mě někdo nepomlouval a neříkal, že se ti muzikanti mají. Nemůžu si naříkat, ale vyžít bych z toho určitě nedokázal. Asi bych nemohl bydlet ve vile na Vinohradech," připustil.

Kolem obyčejného důchodce by se asi neshromažďovaly ani krásné mladé ženy. "Všechno není jen v penězích," myslí si ale Felix. "Když bych byl vetchý stařík, tak to by bylo asi jiné. Základem je fyzická kondice, a když máte tu kondici, tak i nějakou tu korunu vyděláte. A já jsem zdravotně naprosto v pohodě," ujistil nás.

Ještě nás zajímalo, zda budou pokračovat jeho loňské politické ambice, když neúspěšně kandidoval na senátora. "Na to už jsem rezignoval, protože jsem v mezičase pochopil, že to, jak je to nastavené, nemá pro moji osobu vůbec žádný význam, a jsem rád, že to dopadlo, jak to dopadlo. Budu se držet toho, že švec se má držet svého kopyta. I když ne doslova, protože já jsem doopravdy vyučený švec ve Zlíně ve Svitu," smál se Slováček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám