Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem Marianem Vojtkem (51) se nepotkáváme jen na zkouškách muzikálu Ples upírů, který bude mít 12. února premiéru v pražském divadle GoJa Music Hall, ale často i na společenských akcích, kde se něco křtí. Během týdne byl kmotrem hned dvou kalendářů.

"Už je ze mne skoro profesionální křtitel. I minulý rok jsem křtil asi tři kalendáře i nějaké další věci. Už to mám v ruce. Organizátorům zřejmě vyhovuje, že skoro nic nevypiju, protože jsem autem, teď toho ani moc nesním, protože po Vánocích držím dietu, takže dobrá volba, protože na mně ušetří," smál se Marian a vypočítali jsme společně i další jeho klady, jako že vypadá reprezentativně, chodí včas a slušně se chová. Navíc je velmi společenský, takže se i bez alkoholu na akcích dobře baví.

Teď už ale na zábavu nebude moc čas, protože v Plesu upírů finišují poslední zkoušky před premiérou. "Už máme jen dva týdny, takže jsou velké nervy. Už se těším, máme skoro vyprodáno téměř na všechny dny až do léta. Doufejme, že to dobře dopadne a diváci budou odcházet z představení spokojení," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám