Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý si zaslouží nechat se hýčkat. A v koupelně a ložnici to platí dvojnásob. Užijte si chvilky, které jsou jenom vaše. Dopřejte si pocit výjimečnosti a luxusu – zasloužíte si to!

Bambusové vlákno: Luxus, který si zasloužíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové vlákno je neuvěřitelně hebké a jemné a oproti bavlně je 3x savější! Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Kromě toho se dobře žehlí a skvěle vyhovuje citlivé pokožce. To už je pěkný seznam výhod. A co tedy z bambusového vlákna můžete pořídit? Luxusní povlečení, ručníky a nově také prostěradla! A vše najdete na Bonatex.cz. Podívejte se s námi na ty nejkrásnější designy!

Přepychový vzhled a ještě lepší vlastnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové ručníky a osušky zaujmou na první pohled krásným designem a nadýchaným vzhledem. A jestli se do nich nezamilujete na první pohled, určitě to bude láska na první dotek. Jsou heboučké, měkké a tak jemné! Po každé koupeli pohladí vaši pokožku unikátní kombinace bambusových a bavlněných vláken. Mají antibakteriální, protiplísňové a antistatické vlastnosti a uchvátí vás výjimečnou savostí – sají až třikrát lépe než bavlna!

Svěží vzhled povlečení sluší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální, moderní a svěží – takové je bambusové povlečení Madora na pohled. A kromě krásného designu vám nabídne hebkou náruč, ve které budete každý den usínat jako na obláčku. Díky antibakteriálním vlastnostem je vhodné i pro citlivou pleť, eliminuje většinu bakterií ze svého povrchu a zajišťuje dokonalou prodyšnost. Pojďte se zachumlat!

Konečně! Prostěradla z bambusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dočkali jste se! Konečně z bambusového vlákna pořídíte nejen ručníky a povlečení, ale také prostěradla. Stejně jako ostatní výrobky z tohoto materiálu vás i tato prostěradla uchvátí svou jemností, prodyšností a savostí. Samozřejmě také zabraňuje množení bakterií, takže se ve své posteli vždy budete cítit příjemně.

Dolaďte svou koupelnu do posledního detailu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové ručníky mají skvělé vlastnosti. To už víte. Ale navíc jsou opravdu krásné! Vybírat můžete z mnoha barevných odstínů a spousty různých designů, takže určitě najdete ten, který dokonale podtrhne krásu vaší koupelny. Vyberte si a slaďte svůj domov do posledního detailu!

Další články

Načítám