Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně to byl jen vtip mezi kamarády. Profesionální golfistka Šideri Váňová se vsadila, že nafotí kalendář. "A pak jsme se toho chytli a rozhodli se ukázat, že i profesionální golfistky se umějí prodat a být hezké, a zároveň to propojit s charitou," řekla nám na křtu svého prvního kalendáře.

Podle Šideri nejsou golfistky žádné velké kočky, i když poměrů mezi vzpěračkami nebo vrhačkami koulí to nedosahuje. "Některé golfistky jsou moc hezké baby, u jiných je to horší. Teprve když si to vezme kabelku, poznáte, že jde o ženu. Kolikrát jsem si na evropských turnajích říkala, zda to, co vidím, je holka, nebo kluk," přiznala sympatická zrzka, která do kalendáře nafotila i akt a prý se vůbec nestyděla.

Výtěžek z prodeje kalendáře a jeho dražby, mimochodem vydražil se za 20 tisíc korun, což bylo o deset tisíc méně než fotografie přítelkyně Jaromíra Jágra Veroniky Kopřivové, šel na nadaci Velvet Smile zpěvačky Victorie, která pomáhá obětem domácího násilí.

Reklama

Další články

Načítám