Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narodila se v Německu a větší část svého života pobývala ve Spojených státech. Doma se ale Nicole Vaidišová cítí v Česku a čím je starší, tím více času tady tráví. Když jsme si s ní naposledy povídali na večírku, kde se křtil booklet módního butiku, tak nám kdysi světově úspěšná tenistka prozradila, že se usazuje v Praze.

„Přestěhovala jsem se natrvalo zpátky. Na Floridu se občas vracím kvůli rodině, ale jelikož jsem tam žila dvacet let, tak jsem ráda, že se vracím sem. Už mě nebaví pendlovat s batůžkem na zádech z jednoho místa na druhé a čím dál víc si uvědomuju, že potřebuju zázemí,” říká Nicole, která si prý nikdy nedovedla představit usadit se za velkou louží. „Čím jsem starší, tím mě to víc táhne domů,” říká tenistka, která v roce 2007 zaujala v žebříčku WTA sedmé místo.

Stěhování do české metropole myslí bývalá manželka tenisty Radka Štěpánka skutečně vážně, aktuálně přetváří v Praze nový byt a má z toho prý velkou radost.

Reklama

Další články

Načítám