Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V životě Nicole Vaidišové došlo k celá řadě zásadních změn. Za začátku to vypadalo, že svět vrcholového tenisu vymění za život domácí hospodyňky po boku o jedenáct let staršího Radka Štěpánka. Po rozvodu s úspěšným kolegou se ale vše razantně změnilo.

„Začala jsem chodit zase do školy. Konečně jsem se dostala na vysokou školu,” říká Nicol, pro kterou to nebyl vůbec lehký krok: „Vždycky jsem chtěla vystudovat vysokou školu, zkoušela jsem to skloubit i při hraní, ale to se mi bohužel nedařilo. Střední školu jsem dodělala před osmi lety a tak nebylo snadné se po tak dlouhé době naučit znovu učit. Je to obrovská změna,” vysvětluje dříve úspěšná tenistka, která byla v žebříčku WTA ve dvouhře nejvýše klasifikována v květnu 2007 na 7. místě.

"Ze zdravotních důvodů už hrát nemůžu. Trápí mě potíže od ramene po paty, tak to nechávám teď v klidu. V tento moment nehraju,” říká Nicol, která ale nezahálí: „Jsem zvyklá na pohyb a tak se hýbu v rámci svých fyzických možností. Dělám jógu, pilates, vyrážím na kole. Jsem ráda, že můžu vyzkoušet vždy od všeho něco."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám