Hlavní obsah
Článek

Nejprodávanější italský magazín Oggi vyzpovídal Madonnu (65) a v interview se neopomněl zeptat na to, co si popová královna s italskými kořeny myslí o premiérovi Berlusconim. Madonna nechtěla záležitost komentovat přímo, ale odkázala na magazín The Economist, který označil Berlusconiho za muže, který „ojel celou zemi“. Italští politici – tedy ze strany zastánců premiéra – na Madonnu okamžitě zaútočili.

„Co si myslím o Berlusconim? Já bych o tom nerada teď mluvila. Ale neřekl to magazín The Economist jasně?“ odpověděla popová královna na otázku časopisu Oggi.

The Economist přitom letos věnoval jedno číslo právě Berlusconiho sexuálním skandálům s vulgárním titulkem: „Muž, který ojel celou zemi.“

S kritikou na Madonninu hlavu po vydání rozhovoru v časopise Oggi přišel ihned italský parlamentní činitel Carlo Giovanardi: „Její politické myšlenky neznamenají nic. Mezi jinými věcmi otevřeně podporuje homosexuální rodiny a tím je otevřeně proti naší kultuře a naší ústavě. Paní Ciccone citovala The Economist, magazín ze země, kde teď zažívají obrovské sociální problémy.“

„Je velmi neuspokojivé, že shodila Itálii, protože tato země ji miluje. Je zřejmé, že má komunistického mluvčího, který jí řekl, co má povědět, aby ji komunistické listy citovaly,“ zlobí se i poslankyně Gabriella Carlucci ze strany PDL.

Madonna byla v Itálii na benátském festivalu propagovat svůj nový film W.E, italští politici vyzvali veřejnost, aby projekce snímku ignorovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám