Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a modelka Soraja Vucelic se proslavila nejen díky účasti v reality show Big Brother. Hojně se o ní psalo také v souvislosti s fotbalistou Barcelony Neymarem, s nímž prožila vášnivý milostný poměr.

Jejich vztah je už sice minulostí, ale Soraja se i nadále ráda předvádí a doufá, že se jí někdy podaří sbalit dalšího slavného muže.

Naposledy o sobě tato výstřední bruneta se zálibou v plastických úpravách dala vědět v rodném Srbsku, kam přijela na návštěvu za rodinou. Modelka je zvyklá trávit většinu roku v teplých krajích, a tak nejspíš zapomněla, že v Srbsku panuje zimní období.

Její „zimní obleček“ tedy působil značně nepatřičně. Jakmile se vnadná modelka v krátkých šatičkách sehnula, aby vzala do náruče svého malého psíka, vystavila na odiv holou zadnici.

Soraja si tak přímo říkala o nastydnutí. To však plastikové sexbombě vůbec nevadilo, protože chce za každou cenu provokovat. A to kdekoliv na světě. Loni vzbudila rozruch, když prohlásila, že zvažuje založení politické strany. Tisíce lidí, kteří ji sledují na sociální síti, zřejmě modelce zvedly sebevědomí do nebeských výšin.

Reklama

Další články

Načítám