Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka Petra Hapky, herečka Zora Ulla Keslerová, poprvé prozradila detaily z jejich manželství. A vzpomínky to nejsou zrovna krásné. "Milovala jsem ho strašně moc, byl osudový muž,“ prozrazuje Zora.

Jenže manželství nevydrželo. Nakonec Zora musela Hapkovi připomínat, aby se zajímal o jejich dceru Petru. "On se ani nezajímal, musela jsem mu já volat v noci, aby jí zavolal. Protože třeba byla po operaci kýly a plakala, čekala, že jí tatínek zavolá. Posílala jsem ji za ním, vozila jsem ji. Když jí bylo asi pět let, tak létala letadlem sama,“ řekla Top Star magazínu Zora.

Zahraniční kariéra herečky Zory Ully Keslerové začala v italské Boloni, kde jí velký úspěch přinesl kanibalistický film Ženy od hluboké řeky, který byl pro svou brutalitu zakázán v 31 státech. Zora na poslední chvíli nahradila herečku a bez kamerových zkoušek odjela natáčet do Amazonie.

"Z toho byl ohromný ohlas v Americe, požádali nás, abychom tam jeli na nějakou autogramiádu. Za každý podpis platili 20 dolarů, stáli tam na nás fronty, a vydělala jsem strašný peníze," vzpomíná Zora.

S dcerou si pak zahrála v dalším hororu. "Volali mi italští vysokoškoláci: ‚Napsali jsme horor a my za každou cenu chceme vás,‘ " říká Zora, která ve filmu nakonec svou dceru mučila!

"Způsobila jsem jí několik těžkých zranění a pak jsem jí dala drogu, aby na všechno zapomněla a nevěděla, že jsem to udělala já, a nakonec spolu odcházíme v dobrém vztahu," dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám