Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Slovenka Alica Ondrášová je vítězkou soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2016, a i když se modelingu věnuje už pár let, sexy focení v prádle do kalendáře, který se před pár dny křtil, bylo její první. A jak sama říká, chvíli jí trvalo, než to rozdýchala.

"Modelingu se věnuji několik let, pracovala jsem i v zahraničí, tři měsíce jsem jako modelka byla v Indii, spíš šlo ale o přehlídky," řekla Super.cz Alica, 177 centimetrů vysoká studentka logopedie na bratislavské univerzitě s mírami 85-62-92.

Ta kalendář fotila společně s dalšími hasičkami a sexy hasiči. "Některé fotky jsou trošku odhalenější, ale myslím, že to je tak akorát. Jsem stydlivá, bylo to pro mě dost, to ano. Ale rozdýchala jsem to a bylo to v pohodě," uvedla.

Do focení nahých fotek v pánském časopise by nešla. "Kdyby to bylo v takovém stylu, tak ano, víc bych se ale určitě nesvlékla," dodala Alica, která je už skoro tři roky zadaná. Partnerovi se prý kalendář líbil. "Bylo pro něj takové zvláštní mě vidět v kalendáři, navíc takhle sexy. Fotky se mu ale líbily moc," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám