Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Čiháková je často označována za nejkrásnější českou spisovatelku. Není divu, má krásnou tvář i skvělou postavu. Dokázala to i na párty v Táboře, kam vyrazila v pořádně sexy šatech, které odhalovaly její vnady. A nejen to. Tereza odhalila i své obří tetování.

"Dostala jsem šatičky od Ježíška, a tak jsem si řekla, že je čas je vynést," řekla Super.cz Tereza o pořádně sexy šatech, ve kterých vynikly vnady a také tetování. A rozhodně ne malé. "Měla jsem v šestnácti první tetování, to byl pavouk na srdci. Postupem času se zvětšoval, rozlézal, nebylo to už takové pěkné, spíš to byla už ošklivá tarantule. Tak jsme z toho loni udělali kolibříka v cylindru," řekla Super.cz o tetování na levém ňadru spisovatelka.

"Jsem ohromná fanynka tetování, kdybych mohla, tak jsem tetovaná celá. Nemám na to ale úplně odvahu. Mám asi šest kousků, v únoru plánuju další," prozradila na otevření nového hudebního klubu BarBar v Táboře Čiháková, která je autorkou knih Co muži dali a vzali a loni jí vyšla kniha Mrcha?!

Reklama

Další články

Načítám