Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Polští herci se u nás stále víc prosazují. Po krasavcích z komedie Všechno nebo nic, kde hráli Paweł Deląg a Michał Żebrowski, nás v březnu čeká hudební film Muzzikanti, v němž si zahraje vedle Pavla Kříže v hlavní roli Michalina Olszańska.

Tu znají diváci díky snímku Já, Olga Hepnarová, za nějž byla o víkendu oceněna jako nejlepší herečka v hlavní roli Cenou české filmové kritiky a na stejné ocenění je nominována i v prestižní filmařské soutěži Český lev, kterou uvede v přímém přenosu Česká televize 4. března.

V tu dobu už ale bude mít po premiéře snímek Muzzikanti, v němž Michalina hraje mladičkou partnerku stárnoucího rockera v podání Pavla Kříže. V samotném filmu bude za sexy kůstku v metalových modýlcích, ukáže se i v podprsence. Ale její postava za sebou má hodně temné období. Ve filmu ji jako feťačku s vředy na tváři uvidíme v záběrech na fotky, které Super.cz přináší s předstihem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám