Hlavní obsah
Článek

O zpěvačce Yvettě Blanarovičové (60) je všeobecně známo, že miluje trávení svých dovolených v teplých krajích u moře. Letos však udělala výjimku, protože našla ve svém diáři jen pár dní volna. Tak se rozhodla strávit prodloužený víkend aspoň na horách.

„Odjela jsem do Špindlu, je to tady super. Dnes jsme zdolali Medvědín. Když jsem šla nahoru, tak jsem myslela, že mi fakt upadnou nohy. Výšlap byl náročný, ale zase na druhou stranu, dolů už to byla za odměnu rychlovka,“ svěřila se nám Yvetta.

Zpěvačka má velmi nabitý diář, hraje v divadlech, moderuje různé akce, koncertuje, věnuje se své nadaci, a tak jsme se zeptali, zda se také nechala ve Špindlu hýčkat. „Dopřála jsem si relax, jelikož jsem ubytovaná ve wellness hotelu, tak jsem absolvovala masáž a byla jsem v sauně,“ prozradila nám zpěvačka.

„Můj diář mi dovolil strávit zde na horách pouze prodloužený víkend. Jelikož se již příští týden opět vrací do Divadla Broadway muzikál Angelika, kde účinkuji, musím se vrátit do Prahy a v pátek mě již čeká přestavení. Navíc mám také naplánované akce s mou nadací Talent La Sophia,“ uzavřela Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám