Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kutheil, známý například z muzikálů Mýdlový princ v Divadle Broadway a Srdcový král v Kalichu, sbalil kufry a rozhodl se i se svou přítelkyní Markétou odletět do teplých krajin. Cílem jejich dovolené se staly Kanárské ostrovy, konkrétně ostrov Lanzarote.

„Celý listopad a prosinec jsem byl velmi pracovně vytížen, měli jsme s Markétou na sebe málo času, tak jsme se rozhodli, že si ten týden u moře pěkně užijeme. Domluvil jsem se narychlo se svou alternací v Mýdlovém princi Michalem Kavalčíkem, že celý týden může odehrát. A proto jsem se vlastně mohl vydat na svou první zimní dovolenou u moře,“ sdělil nám zpěvák.

Samozřejmě nás zajímalo, jak si dovolenou s přítelkyní Markétou užívají. „Počasí je na rozdíl od Česka ideální, přes den je 24 stupňů, koupeme se v moři, užíváme si sluníčka, dopřáváme si místní výborné španělské speciality. Půjčili jsme si motorku a objeli jsme část ostrova,“ pochlubil se Kutheil.

O Španělsku je všeobecně známé, že místní strava je výborná. Nebojí se zpěvák, že nějaké to kilo přibere? „Já svou váhu neřeším. Jsem vždycky rád, když dopnu divadelní kostým,“ smál se Petr.

Zpěvák žije s přítelkyní Markétou již přes tři roky, svatbu však zatím neplánují. „Nechávám to osudu. Věřím, že jednou přijde ten správný čas,“ uzavřel Petr s tím, že zásnubní prsten s sebou na Lanzarote nebral.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám