Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nečekaně mu zvýšili výživné, herec Igor Bareš (57) tvrdí, že to je finančně neúnosné. Měsíčně má platit na prvorozenou dceru osmnáct tisíc. Kvůli tomu se na podzim přímo v divadle zhroutil, dodnes není úplně psychicky v pořádku. Už ale přišel na to, jak se bránit!

Přestože nové výživné už má odklepnuté, nehodlá se jen tak vzdát. Našel si novou advokátku, s níž bude dál bojovat. Dle pravomocného rozsudku by měl doplatit i rozdíl mezi původními dvanácti a současnými osmnácti tisíci za několik let. Prý na to nemá, navíc živí rodinu (má dvě malé děti) odmítá se tím ale trápit.

„Rozsudek smrti byl sice vynesen, ale jeho vykonání je zatím oddáleno. Dostal jsem rok na zaplacení. Nemyslím si, že to vydělám. Pevně však věřím, že s novou paní advokátkou uspějeme,“ věří Igor Bareš.

Ten také měl den po kolapsu účinkovat v bývalém domovském divadle.

„Musel jsem hrát Audienci u královny ve Stavovském divadle. Uvědomil jsem si, že kdybych do Národního divadla zavolal, že večer nemohu hrát, mou roli by někdo přečetl a při našich vztazích (vedení divadla mu zrušilo angažmá a herec se s ním nerozešel v dobrém) jsem přesvědčen, že bych se v inscenaci dál neobjevil. Zapřel jsem se a odehrál to. Nebylo to jednoduché, ale nedalo se nic jiného dělat,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám