Hlavní obsah
Článek

S italským přítelem si modelka Lucie Smatanová (38) užívá nejen lásky, ale i zahraničních cest. Díky němu loni vyzkoušela i surfování. "On už surfuje dlouho, a tak jsem si to s ním vyzkoušela v Kalifornii a v Mexiku," vyprávěla nám modelka, která tak patřila k těm zkušenějším na VIP akci v pražské surfové aréně.

Ale surf jí zatím k srdci moc nepřirostl. "Mám zážitek, že jsem si skoro zlomila nohu, protože jsem se dostala mezi prkno a vlnu. Ona ta voda je nevyzpytatelná, a hlavně to prkno. Kdyby tam byl člověk sám, tak se z toho ještě nějak dostane. Ale když vás ještě praští to prkno, není to legrace," vyprávěla nám Lucie, která i do arény vstupovala trochu s nedůvěrou, a jak se na prkno stavěla, můžete vidět na našem videu.

"V surfování budu pokračovat, nebudu jen koukat na přítele ze břehu. Mě to na jednu stranu baví a myslím, že ten strach je normální. Ale bojím se, abych neměla nohy modré od modřin. Kvůli práci," vysvětlovala Lucka, která je vyhledávanou modelkou spodního prádla, že ani tělový nátěr by prý s některými modřinami moc nepomohl.

Pracuje stále převážně v zahraničí. "Teď jsem ale byla víc v Česku, protože nemáme úplně dobrý začátek roku. Máme tam zranění, už jsme měli i pohřeb. Snad bude líp," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám