Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) svého stylistu poslouchá na slovo. A okolí to potěší. Když realizovala jeho představu a vyrazila na představení nové kolekce šperků v sáčku, pod které si nevzala podprsenku ani žádný topík, každý čekal, jestli se klopy podaří udržet na místě, anebo ukáže víc, než měla v úmyslu.

"Můj stylista mi řekl, že se to takhle nosí, navíc jsem si říkala, že v dekoltu takhle šperky, které jsme si mohli vyzkoušet, víc vyniknou," řekla nám Táňa a měla pravdu. Jenže na náhrdelníky nikdo nekoukal, zato když se víc pohnula, vykoukla jí polovina ňadra. Táňa si totiž sáčko ani nepodlepila.

"Je pravda, že tyhle věci se možná hodí víc pro dívky, které mají trošku menší poprsí než já. Snažím se míň hýbat, aby nedošlo k žádnému faux pas. Tančit bych se rozhodně neodvážila," smála se Táňa.

Ta momentálně žije hlavně prací, protože její partner Zdeněk Bahenský hraje hokej v Itálii. "Práce mám dost, teď už zase kolem Miss Face, protože 14. února už nám začínají castingy. Nenudím se. A v Praze si aspoň užívám kamarády a kamarádky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám