Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Stivínová patřila k představitelům herecké profese, kteří dorazili na sobotní předávání Cen české filmové kritiky. Nominovaná nebyla, ale seriál Pustina, v němž ztvárnila hlavní roli starostky Sikorové, ano. A cenu i získal – v kategorii Mimo kino.

Do divadla Archa Stivínová dorazila v khaki přepásaném kabátě, který suploval šaty a částečně odhaloval nohy. S tím barevně korespondovaly boty i psaníčko, rtěnka zase s lakem na nehtech, zkrátka outfit vyladěný do posledního detailu. Ostatně jako vždy. Zuzana, která dlouho žila v New Yorku, kde se s radostí účastnila módních přehlídek včetně těch na fashion weeku, si s módou rozumí.

V divadle Archa se Stivínová potkala například s Vandou Hybnerovou, na cenu pro nejlepší herečku nominovanou za Rodinný film, s režiséry Pustiny Alicí Nellis a Ivanem Zachariášem, scenáristou seriálu Štěpánem Hulíkem či s manžely Jiřím a Andreou Bartoškovými.

Reklama

Další články

Načítám