Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh modelky Katie Piper je poměrně známý: v roce 2008 poznala na internetu muže, který jí poté, co ho odmítla, se svým komplicem zohavili obličej a dekolt kyselinou. Následovaly měsíce v nemocnicích a série operací. Je tak pochopitelné, že se od té doby měla před muži na pozoru, nedůvěru v ní zlomil až její současný manžel Richard Sutton, s nímž má dvouletou dcerku Belle.

Ten ji také doprovázel do knihkupectví na oslavu prodejů knih, které Katie po své zkušenosti napsala. Na kontě jich má už pět, poslední s názvem Confidence: The Secret byla vydána koncem prosince a stejně jako předchozí se těší čtenářskému zájmu. Kdo jiný také může zasvěceně psát o (sebe)důvěře a sebevědomí, než ten, kdo jej musel znovu těžce hledat.

Zdravou dávku sebejistoty Piper vyjádřila i novým odstínem vlasů – po blond barvě, kterou se chlubila ještě nedávno, tentokrát zvolila šedo-fialovou.

Podle informací Daily Mailu se příběh Katie Piper dočká i filmového zpracování.

Reklama

Další články

Načítám