Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku s prý nejkrásnějšími přírodními prsy amerického šoubyznysu také neminula pozvánka na gala párty pořádanou k oslavě 150 let od vydání prvního čísla Harper´s Bazaaru. A jelikož se jednalo o luxusní koktejl, navíc módního magazínu, navíc spojený s oslavou ikon a stylu jako takového, hosté přípravu na něj nepodcenili.

Emily Ratajkowski (32) sáhla po šatech, barevně rozdělených na dvě části – asymetrický korzet s flitry a dlouhou bílou sukni s rozparkem. Zajímavým a pozornost poutajícím prvkem – zvlášť vzhledem k proporcím modelky – bylo jakoby spadlé ramínko na jedné straně korzetového vršku. Líčení k poměrně jednoduchému modelu Emily zvolila naopak velmi výrazné s kouřovýma očima a tmavými rty.

Ratajkowski moc dobře ví, co jí sluší. Stejně tak má v malíčku, z jakého úhlu se vyfotit na snímek určený ke sdílení na sociálních sítích… Hádejte, kterou částí těla zdravila v sobotu po návratu z párty svých víc jak deset miliónů fanoušků na Instagramu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám