Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Chování svérázného herce, který si při natáčení erotického filmu Nymfomanka našel sobě rovnou manželku, je pro mnohé nepochopitelné, ale podstatné je, že má Shia LaBeouf podporu ve vlastní rodině. Jeho matka Shayne Saide s ním kromě názorů sdílí i bizarní smysl pro odívání.

Herec z filmů Transformers, Indiana Jones a Království křišťálové lebky či Železná srdce má na kontě další vroubek. Ve čtvrtek byl totiž zatčen, když se v New Yorku zúčastnil happeningu, který se poněkud vymknul kontrole. Shia využil možnost vyjádřit svou nespokojenost s politikou Donalda Trumpa, ale na místě byl také neonacista, jehož óda na Adolfa Hitlera se herci židovského původu nelíbila, takže došlo k potyčce. Shia byla zatčen, ale očividně se nepoučil.

V pátek zamířil na stejné místo v doprovodu své manželky i matky. Mia Goth, již si vzal loni v Las Vegas, vypadala zcela nenápadně, což se ovšem nedá říct o hercově matce, s níž se po ulici vedl za ruku.

Shayne Saide si totiž potrpí na vrstvení oblečení stejně jako bezdomovci chránící se před mrazem. Shiova matka tak vypadala, jako kdyby do New Yorku přicestovala rovnou ze Sibiře. Teď už je celkem zřejmé, proč se problémový herec obléká jako hastroš a za ženu si vybral kolegyni, která na ulici bohužel také moc parády nenadělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám