Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Táni Makarenko (34) a Zdeňka Bahenského čeká další zatěžkávací zkouška. Profesionálního hokejistu převeleli na dobu neurčitou do italské alpské ligy, kam ho modelka vzhledem ke svým aktivitám s pořádáním Miss Face nemůže následovat.

„Zdeněk před třemi týdny podepsal smlouvu s italským klubem. Všechno se to uskutečnilo hrozně rychle, což už tak holt bývá,” krčila rameny modelka a dodala: „Byla jsem ho tam odvézt, ale nemohla jsem tam s ním zůstat, protože tady mám své povinnosti.”

Táňa tak bude pendlovat mezi Itálií a Českem. „Budu si muset udělat volno a vyrazit za ním vždy na pár dní. On se kvůli hokeji do Čech nepodívá.”

Makarenko svému vztahu s Bahenským věří. „Jsme spolu šest let, tak věřím, že to zvládneme,  řekla s úsměvem na křtu bookletu nového trendy obchodu s módou.

„Až skončí sezóna, tak aspoň vyjedeme na cesty po Itálii, tak se na to moc těším. V Itálii jsem byla jen dvakrát, tak se těším, že tuhle zemi konečně poznám,” plánuje.

Reklama

Další články

Načítám