Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem pátečního dílu televizního diskuzního pořadu Loose Woman byla anglická herečka Cheryl Fergison, známá ve své domovině díky účinkování v nekonečném seriálu EastEnders. Moderátorkám vyprávěla i to, jak probíhalo seznamování s jejím o jednadvacet let mladším marockým manželem.

„Poznali jsme se online, psali jsme si a povídali si přes počítač. Bylo to velmi staromódní. On netušil, čím se živím. Neukázala jsem mu žádnou svou fotku. Povídali jsme si takhle pět měsíců, než jsme se poprvé setkali,“ popisovala romantické oťukávání herečka.

„Když jsem ho spatřila, bylo to jako zacinkání. Věděla jsem, že je to muž, kterého si vezmu, a to jsem už předtím jednou vdaná byla,“ rozplývala se Fergison a dodala, že velký věkový rozdíl ani jednomu z nich nevadí.

Dvojice si po osmnáctiměsíční romanci řekla v roce 2011 své ‚ano‘ v resortu Selsdon Park Hotel & Golf Club v Surrey a šťastná je spolu stále.

Reklama

Další články

Načítám