Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) si užívá dovolenou na Bali, kam odjela ‚vypnout‘ a trochu se zrelaxovat, na fanoušky ale nezapomíná ani v indonéském ráji.

Mohou se tak mrknout, co dělá, co jí, kam chodí, kde pobývá - zkrátka jak si teď žije. Jejím fanouškům na sociální síti se nejvíc líbí jen bikinách, takové fotky odměňují nejvíce ‚lajky‘, ale i ta zachycující slovenskou popovou divu v jednodílných plavkách měla úspěch - spoustu z fandů totiž asi překvapila. „Není to u mě moc obvyklé, ale když si chci pořádně zaplavat bez toho, aby mě vlny každou chvilku svlékaly, nosím i jednodílné plavky,“ napsala Dara.

A co ještě vzkazuje? Že se už brzy ozve z Prahy, dovolená končí. Ale už teď se jí po Bali stýská: „Odjet takto daleko od tradičních povinností a rutiny přehodí v těle nastavení. Ale úplně všeho. Na chvíli máte vážně pocit, že nic nemusíte, nebudete muset, protože na nic, co by vás mohlo potřebovat, ‚nedosáhnete‘,“ píše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám