Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) má za sebou tři svatby, a tak by nastávajícím nevěstám mohla rozdávat rady. I proto se stala kmotrou svatební knihy známé blogerky Ejvi Freedom.

"Asi jsem svatební maskot, říká se do třetice všeho dobrého i zlého. Věřím, že zkušenosti, které jsem načerpala ze svých předchozích svateb a vztahů, v tom třetím zúročím," řekla Super.cz Vendula. "S autorkou knihy jsme se vdávaly ve stejný den a obě dvě jsme předtím byly Svobodové," prozrazuje.

A která svatba se Vendule nejvíc povedla? "Všechny svatby jsem měla tajný, s Karlem jsme se brali o samotě, s Patrikem jen s pár přáteli, a ta poslední je pro mě nejsilnější a nejkrásnější a bylo to na zahradě našeho domu. Pepova maminka udělala květinovou výzdobu, od sousedů jsme půjčili stoly, na zem jsme dali koberce, aby se dámám nepropadaly podpatky, koupila jsem ubrusy za pár korun," říká Vendula.

A co udělala se snubními prsteny z předchozích manželství? "Můžu říct to, že doufám, že někomu přinesou štěstí. Nic jsem s nimi neudělala, ale doma nejsou," dodala Pizingerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám