Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádné mrazy panovaly v Praze, když chlapci ze skupiny New Element natáčeli svůj videoklip k písni Den, kdy se vše zastaví. A nejvíc trpěl exotický krasavec skupiny Christopher Mumba. V mrazech doslova klepal zuby.

"Během natáčení byla extrémní kosa. Já jsem na tu zimu hodně stavěný, takže jsem to rychle dotočil a šel na čaj. Venku bylo asi minus deset, strašný peklo, fakt už jsem čekal, že mi z nosu začnou růst rampouchy,“ postěžoval si Christopher, který má kořeny v africké Zambii, odkud pochází jeho otec.

Tam by asi kluci z kapely Vojtěch Drahokoupil, Ondřej Havel a Lukáš Cestr točili klip raději, ale to by ztratil i tu špetku vánoční nálady, jakou má mít. "Slovům vločka nebo sněhulák jsem se vyhýbal. Myslím si ale, že tam jsou ty vánoční pocity, že i když by všichni měli být se svými blízkými, někomu se to nepovede a nemůže být s rodinou. Doufám, že to tak vyznívá," řekl zpěvák kapely Vojtěch Drahokoupil, který je zároveň autorem textu hudební hvězdy, producenta Tomiho Popoviče, který má na kontě spolupráci i s muzikantskými ikonami Backstreet Boys nebo Snoop Dogem. Napsal ale i hity pro Daru Rolins, Rytmuse nebo Tinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám