Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská herečka Olga Kurylenko s rodištěm v ukrajinském městě Berďansk ve čtvrtek večer zabodovala svým netradičně pojatým overalem během akce Sidaction Gala Dinner 2017, která se konala v rámci týdne módy v Paříži. Sedmatřicetiletá kráska, známá mimo jiné z bondovky Quantum of Solace nebo sci-fi Nevědomí s Tomem Cruisem, pojala svůj model ve stylu chytré horákyně oblečená neoblečená, když rafinovaně odhalila ňadra, ale přesto zachovala dekorum...

Maminka ročního syna Alexandera Maxe Horatia, kterého má se svým partnerem Maxem Benitzem, má k módě blízko. Však také jako modelka začínala. Už ve třinácti letech ji objevili v Moskvě a v šestnácti se přestěhovala za prací do Paříže a o dva roky později už zdobila obálky Vogue či Elle.

K herectví se dostala v roce 2005, a to rovnou hlavní rolí ve francouzském dramatickém snímku L‘ Annulaire. O rok později si zahrála v romantickém filmu Paříži, miluji Tě, dále například v thrilleru Hitman, Městě divů, Agentovi na útěku, Perfektním dni nebo akčním snímku November Man s Piercem Brosnanem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám