Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi kráskami, které by měly spolupracovat na novém ročníku České Miss, je i modelka Simona Krainová (51). Doposud jsme to ale neslyšeli od ní samotné. Zajímalo nás, co říká na skandál, který se kolem soutěže krásy rozpoutal, a do jaké míry bude tedy na Miss spolupracovat.

"Nový majitel mne oslovil, telefonovali jsme si, protože jsem byla mimo republiky. Sešli jsme se už předtím, ale zatím je to v jednání. Teď budeme mít další schůzku, abychom to dořešili co nejdřív. Tím, že jsme byla nemocná a pak jsme odletěli, jsem se nemohla zúčastnit žádných aktivit a nevěděla jsem, co se tady děje. Dočetla jsem se o tom jenom v médiích," řekla nám Krainová.

Mediální obraz nemá Česká Miss zrovna dobře nastartovaný, hlavně díky castingu, kde dívky jezdily v plavkách metrem. Co si o tom modelka myslí? "Já toho nebyla součástí, na tomto nápadu jsme se nijak nepodílela a nehodlám to hodnotit. Vždycky je strašné těžké být pod takovým drobnohledem, jako je Česká Miss. Dnes už je to asi formát, který musíte jinak uchopit a zpracovat. V 80. letech to byla velká show, ale dneska to převácovaly i všechny modelingové soutěže. Ale jsem ráda, že jsem nabídku ke spolupráci dostala, protože si myslím, že se na tom dá pracovat a ještě se s tím určitě dá něco dělat," míní Simona.

"Určitě to není něco, co se má hodit do koše a mně jsou noví majitelé hrozně sympatičtí, jsou to hrozně milí lidé a nehodlám je soudit na základě jednoho přešlapu. Uvidíme, co bude dál. Budu se jim snažit nějak pomoct, pokud to bude v mých silách a pokud přistoupí na nějaké moje podmínky," upřesnila.

A jak by tedy měla Simona Krainová na soutěži participovat? "Chtěla bych se podílet hlavně na tvorbě finálového večera, jak by měl vypadat. Doufám, že se domluvíme a dobře to dopadne. Kritizovat je lehké, ale udělat něco nového nebo lepšího, taky není úplně jednoduché," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám