Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro měsíc jsme Simonu Krainovou (51) nikde neviděli. Nejdřív byla i s dětmi nemocná, pak je vzala na dvoutýdenní dovolenou. A volnější režim by chtěla mít až do září, kdy její starší syn nastupuje do školy. Mezitím se ale musí pořádně ohánět.

"Kluci měli nejdřív angínu a pak střevní chřipku, takže jsme se nenudili, i vánoční večer jsme celá rodina prožili ve vysokých horečkách, byli jsme na antibiotikách a o týden jsme odložili i náš odlet na Kanárské ostrovy. Tak jsme se to zase v lednu rozhodli prodloužit. Měla jsem spoustu pracovních závazků, které velmi nerada odkládám a ruším. Tak jsem teď během tří dnů nafotila tři titulní stránky a několik fotostory a několik kampaní, včetně té na španělské módní doplňky, kde se teď potkáváme. Zvládla jsem to, ale bylo to náročné," řekla nám modelka.

"Od chvíle, co dosedlo letadlo, jsem se nezastavila. Naštěstí máme doma naši chůvu Magdu, tak se to dá nějak zvládnout, ale je to rokenrol. Práce mám hodně, nemůžu si stěžovat, ale hlavně se chci věnovat víc dětem. Max už půjde v září do školy, tak bychom do té doby ještě chtěli zvládnout nějaké cesty a dovolené. Chci víc odpočívat a věnovat se dětem, protože vidím, jak rostou. Bylo strašně krásné trávit s nimi těch čtrnáct dní, hrozně jsem si to užila. Už jsou parťáci, jsou velcí a snažím se myslet hlavně na ně, abych je nezanedbávala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám