Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostrá soudní bitva mezi bývalým manželským párem Robinem Thickem (39) a Paulou Patton (41) o péči o syna už zná svůj verdikt. Pro zpěváka hitu Blurred Lines či Lost Without You ovšem spor skončil velmi nešťastně. Nejen, že přišel o možnost mít v péči svého jediného potomka, ale podle informací serveru TMZ se k němu dokonce nesmí ani přiblížit.

Šestiletého Juliana tak získala do své výhradní péče herečka Paula Patton. Ta podala žádost o rozvod v roce 2014 po devíti letech manželství. Dvojice společně ovšem strávila neuvěřitelných 21 let, poznali se na párty v roce 1991, kdy Thickemu bylo pouhých čtrnáct let.

Podle webu soudce zamítl zpěvákovu žádost o částečnou péči o syna, v případu totiž měla figurovat i hereččina výpověď o domácím a emocionálním násilí ze strany Thickeho. Zpěvák, který nyní tvoří pár s modelkou April Love Geary (22), tak odešel od soudu s příkazem, který mu znemožňuje zdržovat se v blízkosti syna, své exmanželky i její matky Joyce. Obě strany prý nyní spolupracují s terapeuty. Ti bývalým manželům radí, jak postupovat, aby měl celý případ co nejmenší dopad na jejich malého syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám