Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako Terezku z filmu Rebelové Zuzanu Norisovou (45) její fanoušci z hlavy nedostanou a zůstane asi její nejznámější, přestože od vzniku filmu uplynulo už 16 let a ona mezitím ztvárnila plno dalších postav. Je ale pravda, že po narození dcery Júlie si herečka projekty, s nimiž spojí své jméno, vybírá o to pečlivěji, a tak jich není, logicky, tolik jako dříve.

Zapamatovatelná však rozhodně byla v tom posledním, kde ztvárnila partnerku tzv. manžela na hodinu ve stejnojmenném filmu, tedy Manžel na hodinu (účinkovala také v jeho předchůdci - Hodinovém manželovi). Z poslední doby jmenujme také filmy Bella Mia, kde měla hlavní ženskou roli, či seriály Vinaři nebo Život a doba soudce A. K.

Partnerem Norisové, která - ač na to nevypadá - před pár dny oslavila 38. narozeniny, je rovněž herec Ondrej Koval‘, u nás známý jako Max z filmu Účastníci zájezdu, diváci jej ale mohli vidět i v jedné z loňských vánočních pohádek České televize.

V České republice je díky seriálům Policie Modrava a V.I.P. vraždy populární také její sestra Soňa Norisová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám