Hlavní obsah
Článek

Bývalá dětská herecká hvězdička Mischa Barton je opět na dně. Celebrita, proslulá spíše skandály než svými rolemi, byla po bizarním vystoupení na balkóně převezena do léčebny pro pacienty s psychickými poruchami.

Herečka, která na sebe v minulosti upozornila alkoholovými excesy, váhovými výkyvy či sporem s matkou, která ji údajně v dětství měla okrást o její příjmy, byla ve čtvrtek spatřena v opravdu podivném stavu. Na balkóně svého losangeleského apartmánu vyváděla tak, že kolemjdoucí raději z obav, že chce spáchat sebevraždu, přivolali policii.

Mischa na sobě měla jen rozepnutou košili a kravatu. Nahýbala se přes zábradlí a provolávala, že je posedlou čarodějnicí a svět se řítí do zkázy. Herečka naštěstí přijala nabídnutou pomoc a dobrovolně nastoupila na léčbu. K incidentu došlo pouhé dva dny po jejích 31. narozeninách.

Barton se ve světě šoubyznysu prosadila už v dětství, kdy dostala první herecké příležitosti. Jako teenagerka uspěla také v modelingu. Problémová celebrita se herectví věnuje dodnes, ale žádní renomovaní režiséři s ní nechtějí spolupracovat, takže natáčí většinou jen béčkové horory.

Reklama

Další články

Načítám