Hlavní obsah
Článek

Natáčení milostných scén není mezi herci moc oblíbené, vždy se ale najdou výjimky, potvrzující pravidlo. A protagonisté postelových hrátek, které diváci uvidí dnes v Ulici, devětadvacetiletá Šárka Vaculíková (Adriana) a dvacetiletý Václav Matějovský (Miki), jsou oba takovými výjimkami. Milostné scény berou jako zábavu.

Vašek na nich oceňuje možnost poležet si v posteli se svlečenou slečnou. „Já je zvládám skvěle, užívám si to. Ležet s nahatou slečnou v posteli mi přijde zábavný. Je to spíš sranda, než že bychom se styděli. Jsme na sebe už zvyklí, a navíc na natáčení je veselá atmosféra,“ uvedl přímo k tomuto.

Šárka milostné scény točí vyloženě ráda. „Říkám si, že se musím svlékat, dokud jsem mladá. Pak už to nepůjde,“ směje se herečka s tím, že jelikož Ulice běží v podvečer, ví, že žádná explicitní erotika se stejně konat nemůže, spíš náznaky. „Tady v Ulici jsem při milostných scénách naprosto v klidu. Vím, že ostatní herečky to řeší, já moc ne. Nestresuju se tím. Mám štěstí, že v Ulici točím scény s lidmi, které znám. To je fajn, už tam není ten trapný moment, kdy sedím obkročmo na herci a říkám mu: ‚Těší mě, já jsem Šárka Vaculíková,‘ “ zavzpomínala Vaculíková.

Z Novy ke scéně píší: „Adriana je po rozchodu s Eddiem docela v háji, ovšem Miki zná na její chmury lék – alespoň si to myslí. Když se jí snažil spravit náladu před necelým rokem, kdy její vztah s Eddiem procházel krizí, skončilo to úletem v Coolně, který si Adriana pak vyčítala. Teď se zdá, že se mezi nimi schyluje k dalším žhavým chvilkám.

Reklama

Další články

Načítám