Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přirozeně půvabná Dánka Nina Agdal (32), která je už přes půl roku přítelkyní téměř o dvacet let staršího hollywoodského svůdníka blonďatých modelek Leonarda DiCapria (49), si připsala další plavkovou kampaň. Tentokrát pro značku Shopbop.

Po jejím úspěchu s obálkou speciálního plavkového vydání k 50. výročí magazínu Sports Illustrated v roce 2014, kde se objevila ještě s Chrissy Teigen a Lily Aldridge (38), jsou to právě plavky a spodní prádlo, co svůdné Nině zaručuje největší zisky.

Jen od té doby se stala tváří, a především pak tělem, kolekcí plavek či prádla značek Beach Bunny, Adore Me, Sauvage Swim Wear, La Boheme, OP, Accesorize, Bonprix, Banana Moon, Next, Love Haus či Leonisa.

Agdal zatím možná trochu překvapivě nepatří do stáje modelek Victoria’s Secret, mezi nimiž si většinou doposud její slavný partner vybíral přítelkyně. Možná si umí spočítat, že všechny zakázky od konkurence jsou pro ni výhodnější...

Reklama

Další články

Načítám