Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden to podle malé ukázky na Instagramu modelky Jemmy Lucy vypadalo, že se svou kamarádkou a podle některých informací i domnělou partnerkou Chantelle Connelly nafotily sexy sérii polonahých fotek. Teď je ale jasné, že spolupráce s tvářemi, známými z britských reality show, byla pro fotografa ještě mnohem zajímavější.

Osmadvacetiletá Jemma, známá z pořadu Ex on the Beach, a o dva roky mladší Chantelle, účinkující pro změnu v sérii Geordie Shore, nepotřebovaly žádné zvláštní pozadí ani rekvizity, vystačily si s jedním klavírem a především pak samy se sebou. Výsledkem jsou provokativní záběry, lahodící oku každého milovníka tetovaných krásek.

Jejich četné kérky jsou také to, čím se odlišují od většiny zbylých britských rádoby hvězdiček z reality show. Hlavně díky nim se mohou pyšnit poměrně slušnou základnou fanoušků na sociálních sítích. Zatímco Jemmu sleduje 517 tisíc lidí, její mladší kolegyni ještě o pět tisíc lidí víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám