Hlavní obsah
Článek

Půvabná sportovkyně Anastasia Ashley je důkazem, že surfing dělá hezká těla. Sexy surfařka a modelka z Kalifornie se tomuto krásnému sportu věnuje už od útlého věku.

A protože jí ženské půvaby opravdu neschází, zabrousila i do světa modelingu. Objevila se na stránkách pánského magazínu Maxim a zazářila v prestižním plavkovém vydání Sports Illustrated. Své tělo propůjčila několika známým sportovním značkám.

Úspěšnou surfařku sledují fotografové nejen během závodů, ale i na dovolené. Momentálně si kráska užívá v Miami, kde ji pánové s foťákem zvěčnili na pláži v bikinách. A pohled na její dokonalé tělo je opravdovou pastvou pro oči nejen pro milovníky surfování. Anastasia je opravdovou milovnicí vodních sportů.

Plavat uměla ve dvou letech a s prknem si začala rozumět už jako pětiletá. V první třídě na základce už uměla surfovat lépe než starší kluci a zúčastnila se prvních závodů.

Od té doby sklízí jeden úspěch za druhým a je z ní obletovaná celebrita. Objevila se například v kuchařské reality show Hell's Kitchen a je častým hostem nejrůznějších televizních pořadů.

Reklama

Další články

Načítám