Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve filmu vypadá jako bubák, jako ženská s těžkým údělem, která ale místo cpaní peněz do kosmetiky víc utrácí za cigára, možná za alkohol a za automaty. Do ženské trosky se dokázala převtělit slovenská herečka Lucia Gažiová, dnes Lucia Klein Svoboda, která je manželkou syna Karla Svobody Petra. Podívejte se na video!

Lucia se objevila ve filmu Pírko. Ten je ostatně jejím projektem, doslova si vydupala ze země, napsala k němu námět a režírovala ho. Hraje v něm také matku vnadné hlavní hrdinky. Ve filmu Lucia žije s obtloustlým Romem a má s ním dvě děti.

Představitelka hlavní role Martina vyrůstala v děcáku a jede se na mámu podívat, aby pochopila své kořeny a to, proč ji matka do ústavu umístila. Dočká se ale velkého zklamání.

Diváci jsou z filmu plného šokujících scén, který je právě v kinech, docela nadšeni a politici na Slovensku slibovali po premiéře velké společenské změny.

Pírko nemá jen poučit diváky, ale také pomoci těm, o kterých je samotný příběh. „Velká část výdělku z Pírka půjde dětem z dětských domovů,“ řekl Super.cz její manžel Petr Klein Svoboda.

Ten se s ženou nedávno po delší době objevil na veřejnosti právě na premiéře snímku, a přestože oba mají těla plná parazitů kvůli docela divoké dovolené a jsou výrazně pohublí, Lucia v reálu jako strašák z filmu opravdu nevypadá.

Reklama

Další články

Načítám