Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Šárka Rezková, které lékaři diagnostikovali maniodepresi, loni měla ošklivou nehodu. Tu měl způsobit řidič druhého vozu. Zatím to ale vypadá, že se zadostiučinění vůbec nedočká!

Rezková se loni v dubnu vracela ze soukromé psychiatrické kliniky na Moravě, kde jí dali nemocnou duši jakžtakž do pořádku, nehoda, jíž se stala nechtěně účastnicí, ji ale vrátila zase o dost zpátky.

„Na Moravě mi pomohli, dali mě tam dohromady, pak jsem ale loni krátce po odjezdu měla bouračku, při které jsem prorazila hlavou čelní sklo. Mám zničenou krční páteř, sundalo mě to zase dolů. Skoro rok jsem nemohla pracovat. Stálo mě to psychiku, doteď mám velké problémy s krční páteří, nemluvě o tom, že jsem přišla o dost peněz. Pokud vím, tak viníka nehody to zatím nestálo nic. Musí ale počítat s tím, že v sobě najdu veškerou sílu a nenechám to jen tak,“ řekla Super.cz razantně zpěvačka.

Zatím měla ale dost problémů s obstaráváním důkazů. Když chtěla po lékařích posudky svého zdravotního stavu, vše prý probíhalo standardně, než se dozvěděli její psychiatrickou diagnózu – depresi.

„Najednou ode mě začali všichni doktoři dávat ruce pryč. Že prý mám potíže psychosomatického původu, přestože předtím, než zjistili mou diagnózu, si to nemysleli. Chápu, že když na člověku na první pohled problémy nejsou vidět, je to pro lékaře těžké. Potíže s páteří jsem si ale nevymyslela. Podle mě jsou objektivní a rozhodně nejsem z těch, kteří simulují, aby viníkům nehod uškodili. Nyní se to bojí doktoři posoudit, ale snad se to změní. Nejsem lítostivý ufňukánek, chci jen, aby se na mě nedívali přes prsty, a abych dostala odškodnění, jaké si zasloužím,“ trvá si na svém Rezková.

„Ten člověk mi na rok zničil život. Od té doby totiž nejsem v pohodě a vrátilo mě to zpátky. Doteď ani nevím, jak dopadlo policejní vyšetřování, nemám od nich žádné vyrozumění. Všechno ale budu řešit, pustila jsem se do toho,“ dodala Šárka Rezková, která pevně věří, že se jí dostane spravedlnosti.

Související témata:
Viník
Odškodnění

Reklama

Další články

Načítám