Hlavní obsah
Článek

Není snad dne, kdy by se jí na mysl nevkrádala myšlenka na sebevraždu. Trpí tak, že si to zdravý člověk ani nedokáže představit. Přečtěte si upřímnou zpověď zpěvačky, která vlastně žije své nemoci navzdory!

Řeč je o Šárce Rezkové, vdově po country králi Jiřím Brabcovi. Té poměrně nedávno lékaři diagnostikovali vážnou psychickou nemoc, která ji stále sžírá, přestože se jí za pomoci doktorů snaží ukočírovat.

„Mám maniodepresi, bipolární afektivní poruchu, což je strašná diagnóza. Trpěl tím i Miloš Kopecký. V branži se s tím potýká spousta lidí, asi je to tím, že jsme citlivější povahy. Je pravda, že prakticky denně balancuji mezi životem a smrtí, ale přitom si v každém okamžiku uvědomuji, že mám tři syny a že z toho nejmladšího nemohu udělat úplného sirotka. Svým dětem bych to prostě udělat nemohla. Myslím si, že je to nepřenosná zkušenost, ale takhle to my matky máme,“ řekla Super.cz naprosto otevřeně Šárka.

Ta už nějaký ten čas bydlí s třináctiletým synem a přítelem v Holandsku a vracet se do Česka nehodlá.

„Podaná ruka tu platí, lidé jsou tady mnohem více v pohodě. A co se týče jídla, necpou tu do nás hnusy. Když je něco označené bio, je to opravdu bio. Do Česka se vracím hlavně kvůli práci. I když mi je nejhůř, vždy jsem totiž dokázala splnit všechny svoje závazky vůči pořadatelům a odvést to, co jsem slíbila. Jsou samozřejmě měsíce, kdy to vůbec nejde. Ale nikdy jsem nebyla chudinka, která by se litovala. Jsem bojovník, takže se s tím peru, jak se dá, a snažím se mít život ráda. Nebýt těch nejbližších, asi bych to ale nezvládla,“ dodala Rezková.

Reklama

Další články

Načítám