Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou premiéru ve společnosti s nově zoperovaným nosem si odbyla Genny Ciatti. Večírek, kde byla Simona Krainová představena jako česká ambasadorka španělské šperkařské značky, byl první příležitostí, kdy se ukázala veřejně.

„Poslední rok a půl se mi špatně dýchalo. Nejdříve jsme to řešili kapkami, pak to bylo ve stadiu, kdy se mi i špatně zpívalo, a tak jsem do toho šla. Sekali mi přepážku a seškrabávali skořepy, které se zanesly prachem z divadla,” vysvětlila nám Genny.

Po operaci všichni studují zpěvaččin obličej a většina se nedopátrá změny. „Mám sice nový nos, ale změna je jen zevnitř, nikoli zvenčí,” uvedla na pravou míru Ciatti, která ale přece jen na chvíli zatoužila po menším pršáčku: „Ptala jsem se pana doktora, jestli by mi ho nemohl rovnou zmenšit, když už ho bude operovat. Pak se na mě podíval a řekl, že jsem na špatném oddělení, že to nedělají.”

Další operaci sympatická brunetka ale rozhodně nechystá. V minulosti musela už mnohokrát pod kudlu. Nejnáročnější pro ni byla operace páteře, po které dva měsíce ležela a navíc nebylo jisté, jestli bude vůbec chodit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám