Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti vyráží Martin Čermák prakticky výhradně jen s brýlatou přítelkyní Karolínou. Nejinak tomu bylo na prezentaci španělské značky šperků. Téma rozhovoru tak bylo jasné. „Šperky jsem kupoval vždycky rád. Přítelkyně ode mě dostala k Vánocům nějaké kousky. Abych se trefil velikostí, tak většinou vybírám náušnice nebo nějaké náramky.”

Sympatický sporťák se významně ochomýtal okolo prstýnků, výběr toho zásnubního ale zatím neřeší. „Prstýnek jsem ještě nekupoval nikdy. Včera jsem koukal na jeden díl seriálu Sex ve městě a byla tam situace, kdy Carrie objevila zásnubní prstýnek, který se jí nelíbil. Tak jsem si uvědomil, že je to velká věda,” řekl Martin, který se prý bude muset dovzdělat hlavně v problematice drahých kamenů, jejich tvaru, čirosti nebo barvy. „Zatím jsem to neřešil, ale samotný proces hledání mi potrvá asi dost dlouho.”

Spíš než zásnuby čeká Martina a Karolínu výprava na zimní dovolenou. V březnu vyrazí Čermák s partnerkou a jejím tatínkem do Itálie, kde se chystají nejen na sjezd, ale také na běžky. „Je to ostuda pro sporťáka, ale na běžkách jsem ještě nikdy nestál, tak jsem na sebe zvědavý,” smál se Martin Čermák.

Reklama

Další články

Načítám