Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na českou premiéru snímku Psí poslání doprovodili Radka Kuchaře synové, šestiletá dvojčata Radek a Rudolf, i těhotná manželka, nyní se už moderátor kdysi populárního pořadu Kečup a později jedna z hvězd filmu Perníková věž raduje z dalšího člena rodiny. Radkova manželka přivedla před měsícem na svět holčičku, která dostala jméno Barunka. „Máme tedy dvojčata, kluky šest let, a teď se radujeme z krásné holčičky, pojmenované po mamince Barunka," potvrdil nám šťastnou novinu hrdý otec.

Radek do poslední chvíle nevěděl, jestli se mu narodí další chlapeček, nebo to bude tentokrát holčička. „Mělo to pro mě být překvapení. Proto jsme vybírali jména pro kluka a holku. I kdybych to věděl, tak bychom to ale dopředu neprozradili, mělo to být překvapení pro zbytek rodiny, hlavně pro babičky,” vysvětlil Kuchař. „Manželka byla natolik tvrdá, že si informaci o tom, že budeme mít holčičku, nechala pouze pro sebe. Já to mohl zjistit až u porodu, u kterého jsem celou dobu byl," dodal.

Kromě toho, že Radek moderuje pořad o vaření Kolotoč v kuchyni, což ostatně koresponduje s jeho příjmením, tak taky dabuje. Na premiéře zmíněného snímku o pejscích nám prozradil, že propůjčil hlas jedné z postav. „Když je na co, tak chodíme rádi. Většinou chodíme na filmy, které dabuju, protože je vídám při práci jen po kouscích, a tak mám pak příležitost zkouknout je hezky vcelku."

Dvojčata prý tatínkův hlas okamžitě poznají, když ho uslyší ve filmu či reklamách. „Většinou si toho hned všimnou, já už svůj hlas ani nevnímám,” usmívá se Radek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám